5 قدم تا چیدمان یخچال منظم

5 قدم تا چیدمان یخچال منظم

یک ذخیره سازی هوشمند مواد غذایی شرایط آب و هوایی مختلف را در سراسر چیدمان یخچال را باید در نظر گرفت. سطل های درب و قفسه های بالایی نسبت به قفسه های پایین و قسمت های اغذیه فروشی گرمتر هستند.در همین حال، کشوهای کریسپر، بسته به چیزی که داخل آن است، اغلب می توانند برای تامین رطوبت بیشتر یا کمتر تنظیم شوند.

در اینجا یک راهنمایی گام به گام برای چیدمان یخچال شما آورده اییم. حتی اگر چیدمان یخچال شما کمی متفاوت باشد، همان اصول اولیه نگهداری باید نتایج دلخواه را ارائه دهد و اگر به دنبال یک یخچال جدید هستید، ما شما را نیز تحت پوشش قرار داده ایم،شما می توانید مدل های برتر را در رتبه بندی جامع یخچال ما مشاهده کنید.

مرحله 1: درب یخچال

دمای درب یخچال چند درجه بالاتر از محفظه اصلی است. در واقع در این قسمت برای شیر و تخم مرغ بسیار گرم است، با وجود این واقعیت که بسیاری از یخچال ها دارای سطل هایی با درب گالن و محفظه های تخم مرغی شکل هستند که به نظر مکان های ایده آلی برای این اقلام هستند. اما در عوض در را برای موادی که می توانند در شرایط گرمتر مقاومت کنندقرار دهید، از جمله:

  • کره
  • چاشنی ها
  • آب میوه
  • روغن های پخت و پز
  • جوش شیرین
  • اب

چیدمان یخچال

مرحله 2: گوشت و اغذیه فروشی ها

این موادغذایی ذخیره سازی در یخچال فریزرها در قسمت درب  پایینی رایج است، جایی که سطل گوشت و اغذیه فروشی ها معمولاً در زیر کشوهای ترد قرار می گیرند. این یک ویژگی مفید است، مخصوصاً اگر بتوانید دما را طوری تنظیم کنید که به بهترین شکل بتواند طیف وسیعی از غذاها را در خود جای دهد – به عنوان مثال، خنک کننده برای گوشت های اغذیه فروشی و گرم کننده برای یک بشقاب اغذیه فروشی. حتی برخی از یخچال ها دارای گوشت و سطل اغذیه فروشی با دمای کنترل شده هستند که گوشت، ماهی و آب سرد را در دمای 32 درجه فارنهایت نگه می دارد.

  • پنیرها
  • اغذیه فروشی ها
  • هات داگ

مرحله 3: کشوهای کریسپر یخچال

در بسیاری از یخچال‌ها، می‌توانید رطوبت را از زیاد (ایده‌آل برای اکثر سبزیجات پژمرده) به پایین تنظیم کنید، برای بسیاری از میوه‌ها، به‌علاوه برخی سبزیجات با پوست نازک که هوای خشک‌تر دوست دارند، تنظیم کنید.اگر کشوهای ترد شما قابل تنظیم نباشند، تقسیم بندی زیر با نگه داشتن محصولات مشابه در کنار هم، حداکثر تازگی را افزایش می دهد.

کشو با رطوبت کم

  • سیب
  • آووکادو (یک بار رسیده)
  • انگور
  • قارچ
  • هلو، گلابی، آلو، شلیل (پس از رسیدن)
  • فلفل
  • خربزه (یک بار رسیده)
  • کدو حلوایی

کشو با رطوبت بالا

  • کلم بروکلی
  • هویج
  • گل كلم
  • پیاز سبز
  • سبزیجات

مرحله 4: قفسه پایینی یخچال

قفسه پایینی که معمولاً در وسط یخچال قرار دارد، سردترین قسمت یخچال است. درواقع این قسمت برای موادی است که بیشتر ابتلا به باکتری های مضر هستند، برای مثال به موارد زیر اشاره می کنیم:

  • تخم مرغ (در کارتن اصلی خود)
  • شیر
  • ماهی
  • گوشت و مرغ خام (آنها را در سینی نگه دارید تا آبی که از آنها چکه می کند گرفته شود تا مواد غذایی دیگر آلوده نشود)

مرحله 5: قفسه بالایی یخچال

برعکس، قفسه پایینی گرم‌ترین قسمت یخچال است و دمای آن اغلب به حدود 40 درجه فارنهایت می‌رسد. این برای شیر و تخم‌مرغ بسیار گرم است، اگرچه ماست به دلیل تخمیر شدن آن مشکلی ندارد.

در اینجا لیست کاملی از مواردی که در قفسه بالایی باید ذخیره کنید آمده است.

  • مربا و ژله
  • باقیمانده غذاها (مقدار زیاد باید به چند ظرف کوچک منتقل شود تا سریعتر سرد شود. رو به جلوی یخچال قرار دهید تا فراموش نکنید)
  • کره بادام زمینی
  • تنقلات
  • ماست

چه چیز های را میتوانیم بیرون از یخچال بگذاریم؟

  • موز
  • نان (فریزر مشکلی ندارد)
  • قهوه
  • سیر
  • پیاز (دور از سیب زمینی نگهداری شود)
  • سیب زمینی (دور از پیاز نگهداری شود)
  • گوجه فرنگی ها

آیا می توانید میوه ها و سبزیجات را در یک کشوی یخچال نگهداری کنید؟

توصیه نمی کنیم زیرا برخی از محصولات، از جمله میوه‌هایی مانند گلابی، گازهای اتیلن تولید می‌کنند که باعث می‌شود محصولات حساس به اتیلن، مانند بروکلی، در صورت نگهداری در نزدیکی آن ، سریع‌تر فاسد شوند.

 

به طور کلی، میوه ها در شرایط کم رطوبت ماندگاری بیشتری دارند، در حالی که بسیاری از سبزیجات در رطوبت بالا ماندگاری بیشتری دارند. برخی از یخچال‌ها، مانند ساید دوو – مدل 3320MW درب فرانسوی، به شما امکان می‌دهند این محیط‌ ها را از طریق دریچه‌های هر کشو کنترل کنید.

برچسب ها:

این مقاله بدون برچسب است.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *